2017 ERÄMESSUT

10.11.2016 14:32

 

Tapaamme poikkeuksellisesti myös tulevana kesänä erämessujen merkeissä Kolilla - mahdollisesti nyt näissä upeissa Kolin maisemissa myös viimeistä kertaa

Pitkäaikainen maanvuokraussopimus leirintäalueen ja maanomistajan välillä päättyy vuoden 2017 lopussa, eikä sopimusta maanomistajan puolelta enää uusita. On myös ilmoitettu että alue tullaan avaamaan jatkossa yleiseen käyttöön mutta ilman minkäänlaista palveluinfraa. Siten mm. erämessujen järjestäminen tulevaisuudessa ilman sähköä, jätehuoltoa ja juoksevaa vettä on mahdotonta.

Halusimme kuitenkin vielä kerran pyrkiä uudistamaan vanhaa, perinteistä tapahtumaa. Keväällä 2017 Merilänrantaan (messualueen välittömään läheisyyteen) avautuu uusi monitoimihalli joka mahdollistaa myös kauan kaivattuja sisänäyttelytiloja.

Nyt kahdet messut yhden hinnalla! Lisäteemat rakentaminen, asuminen ja energiaratkaisut sijoittuvat ensi kesänä monitoimihalliin ja sen ympäristöön. Halli sijaitseen 500 m päässä vanhalta messualueelta ja on sopivasti messuille menevän pääväylän varrella.

Toivommekin Sinut perheinesi tervetulleeksi mukaan uudistuvaan (ehkä viimeiseen) Erämessutapahtumaan!